Liemikauha

Ranskassa nuori avustaja pastori ei asu pääpappilassa. Se on varattu Pastorille ja hänen taloudenhoitajalleen. Eräänä päivänä Pastori kutsui hänen uuden nuoren avustavan pastorinsa päivälliselle pappilaan. Tarjoilun aikana nuori pastori huomasi, kuinka hyvin muodostunut ja viehättävä taloudenhoitaja oli ja syvällä sydämessään hän ihmetteli, että oliko pastorin ja taloudenhoitajan välillä enemmän.

Aterian jälkeen keski-ikäinen pastori vakuutti nuorelle papille, että kaikki oli puhtaasti ammatillista.... että hän oli taloudenhoitaja ja kokki ja siinä kaikki.

Viikkoa myöhemmin taloudenhoitaja tuli vanhemman pastorin luo ja sanoi, "Isä, sen jälkeen kun uusi avustava pastori oli päivällisellä, en ole löytänyt kaunista hopeista liemikauhaa. Luuletteko, että hän on ottanut sen?"

Pastori sanoi, "Minä epäilen sitä, mutta minä kirjoitan hänelle kirjeen".

Pastori istuutui ja kirjoitti, "Rakas Isä, en sano, että otit liemikauhan ja en sano, ettet ottanut liemikauhaa. Mutta todellisuudessa jää jäljelle, että se on ollut kateissa siitä lähtien, kun olit täällä päivällisellä".

Nuori avustava pastori sai kirjeen ja vastasi siihen seuraavasti:
"Rakas Isä Pastori, en sano että Teillä olisi suhde taloudenhoitajan kanssa, enkä sano, ettei Teillä ole suhdetta taloudenhoitajan kanssa. Mutta minä tiedän, että jos Te nukuitte omassa vuoteessanne, niin löytäisitte liemikauhan".


Mitä englantilainen sanoi syötyään suomalaista naudanlihaa?
Olen minä hullumpaakin syönyt


Vieras kutsuilla: Minulla on jano.
Emäntä: Minä tuon lasin vettä.
Vieras: En minä peseytyä aikonut
[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi