Ruokarukous

4-vuotiasta poikaa oli pyydetty lukemaan ruokarukous ennen Joulupäivällistä. Perheen jäsenet jäsenet kumartuivat rukoilemaan. Poika aloitti rukouksen kiittäen Jumalaa kaikista ystävistään nimeten heidät jokaiset nimeltä. Sen jälkeen poika kiitti Jumalaa Äidin, isän veljien, siskojen, isoisän, isoäidin ja kaikkien tätiensä ja setiensä puolesta. Sen jälkeen poika ryhtyi kiittämään ruuasta. Hän kiitti kinkkusta, kastikkeesta, hedelmäsalaatista, karpalohyytelöstä, piirakoista, kakuista, jopa kylmistä alkupaloista. Sitten hän piti tauon, kaikki odottivat ja odottivat. Pitkän hiljaisuuden jälkeen poika katsoi äitiinsä ja kysyi: "Jos kiitän Jumalaa parsakaalista, niin eikö hän tiedä, että minä valehtelen?"


Nuori mies näki vanhemman pariskunnan istuvan lounaalla hampurilaisbaarissa. Hän huomasi, että he olivat tilanneet vain yhden ainokaisen ateria ja ylimääräisen juomamukin. Kun hän katseli, vanhempi mies jakoi hampurilaisen puoliksi ja laski ranskalaiset perunat, yksi miehelle, yksi naiselle, kunnes jokainen oli jaettu.

Sitten vanha mies kaatoi puolet limsasta ylimääräiseen mukiin ja asetti sen vaimonsa eteen. Vanha mies alkoi syödä ja hänen vaimonsa istui katselemassa pitäen käsiään sylissään. Nuori mies päätti kysyä, että voisiko hän ostaa heille toisen aterian, ettei heidän tarvitsisi jakaa omaansa.

Vanha mies sanoi: "Voi, ei suinkaan. Me olemme olleet naimisissa 50 vuotta ja aina olemme jakaneet kaiken tasan puoliksi."

Nuori mies kysyi vaimolta, että miksi tämä ei sitten syönyt ja vaimo vastasi: "Ei vielä, sillä on hänen miehensä vuoro pitää hampaita."


Kuinka tiedät, milloin blondi on ollut tekemässä suklaalastupipareita?
Löydät ranskanpastillien kuoria ympäri keittiön lattiaa.


- Onko palveleva puhelin? Opastatteko alkoholiongelmissa.
- Totta kai.
- Voiko kanan kanssa tarjota valkoviiniä?
[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi