Leuhkat eväät

Nuori pari oli mennyt naimisiin ja tietenkin raha oli tiukassa, kuten yleensä kun mennään naimisiin. Vaimo tiesi kyllä, kuinka säästää rahaa. Vaimo pakkasi aina miehensä eväät töihin. Lounas oli yleensä jonkin sorttinen voileipä. Kuukauden kuluttua mies valitteli vaimolleen, ettei hän pitänyt tavasta, kuinka vaimo laittoi hänen voileipänsä. Mies sanoi, "Kultaseni, en oikein pidä siitä tavasta, jolla sinä teet minun eväsvoileipäni. Sinä laitat ainoastaan yhden viipaleen kinkkua ja minä haluaisin voileipäni väliin kaksi viipaletta kinkkua."

Muutamien valituskertojen jälkeen vaimo suostui laittamaan kaksi viipaletta kinkkua voileivän väliin. Joten seuraavalla kerralla, kun vaimo meni lihakauppiaan luokse, hän sanoi, "Voisitteko leikata kinkusta puolet ohuempia, sillä mieheni haluaisi yhden viipaleen sijasta kaksi viipaletta voilepänsä väliin.


Rouva meni lihatiskille etsimään hieman lampaan kyljyksiä ja kysyi hintaa.
"12 euroa kilo", myyjä vastasi.
Rouva kiljui, "Naapurimarketissa tien toisella puolella he mainostavat niitä 8 euroa kilo.
Turhautunut myyjä vastasi, "Rouva, miksi ette sitten mene kadun toiselle puolelle ja ostaisi kyljyksiä sieltä?"
"Minä yritin", hän parkaisi uudelleen, "mutta kun siellä ei ollut yhtään."
Myyjä sanoi nyt hieman ärsyyntyneenä, "Rouva, jos meilläkään ei olisi yhtään, niin mekin mainostaisimme sitä 8 eurolla kilo."

Nuori tiikerinpentu jahtasi lakimiestä puun ympäri. Noin 10 kierroksen jälkeen äititiikeri sanoi, "Poika, enkö minä ole sanonut sen sata kertaa, että ruuan kanssa ei saa leikkiä."


Mistä hölmöläinen tietää, että päivällinen on valmis?

Kun savuhälytin lakkaa huutamasta


Mistä tiedät, että hölmöläinen on valmistanut päivällisen?

Kun salaatti on palanut pohjaan


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi