Sienessä

Retkeillessään Laura ja Veera huomasivat valtavan penkin sieniä, jotka he tiesivät syötäväksi kelpaaviksi. He poimivat suuren korillisen ja paistoivat ne illalla paistinpannussa.
Lauran mies Juhani kieltäytyi syömästä, koska hän pelkäsi niiden olevan myrkyllisiä.

Kaksi viikkoa myöhemmin Laura ja Veera poimivat lisää sieniä. Tällä kertaa Juhani liittyi ruokailijoiden joukkoon.
"Kuinka on mahdollista, että tänä iltana sinä syöt näitä sieniä," kysyi Laura, "mutta sinä et koskenutkaan niihin sieniin, joita toimme ja laitoimme kaksi viikkoa sitten?"
"Minä ajattelin sitä," sanoi Juhani vakavana, "ja minä arvelin, että voisi olla parempi löytyä kuolleena teidän kahden kanssa, kuin yrittää selittää poliisille, että kuinka kotoa löytyy kahden kuolleen naisen ruumiit."


Eniten vahinkoja tapahtuu kotona... ja miehet joutuvat syömään ne!
--- Tuntematon mies


Tiedät olevasi huono kokki, kun savuhälytin toimii ajastimenasi.


Olipa kerran maanviljelijä, joka kasvatti vesimelooneja. Kaikki sujui hyvin, mutta häntä häiritsi paikalliset pojat, jotka hiiviskeli hänen vesimeloonitilalleen ja söivät vesimelooneja. Mietittyään tarkkaan jonkin aikaa, hän sai ajatuksen, joka pelottaisi pojat pois. Hän teki suuren kyltin ja pystytti sen pellolle. Seuraavana päivänä pojat ilmaantuivat ja näkivät suuren kyltin, jossa luki, "VAROITUS! Yhteen vesimelooniin on ruiskutettu syanidia".

Pojat juoksivat pois ja tekivät oman kylttinsä ja pystyttivät sen maanviljelijän kyltin viereen. Kun maanviljelijä kiersi tilaansa, hän tuli kyltin luokse ja huomasi, ettei yhtään vesimeloonia ole kadonnut, mutta hänen oman kylttinsä viereen oli ilmaantunut toinen, jossa luki, "Nyt niitä on kaksi".


Milloin mies ehdottaa kynttiläillallista?

Kun sähköt katkeavat


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi