Ilmaista ruokaa

Eräänä päivänä mies istui limusiininsa takapenkillä, kun hän näki kahden miehen syövän ruohoa tien reunalla. Hän käski kuljettajaa pysähtymään ja meni ulos tutkimaan tilannetta.
"Miksi te syötte ruohoa?" hän kysyi yhdeltä mieheltä.
"Meillä ei ole yhtään rahaa ruokaan", köyhä mies vastasi.
"Jaa, no siinä tapauksessa tulkaa minun mukaani".
"Mutta, kun minulla on vaimo ja kaksi lasta!"
"No, ottakaa heidät mukaan ja sinä myös, tule mukaan", hän sanoi toiselle miehelle.
"Mutta minulla on vaimo ja kuusi lasta", vastasi toinen mies.
"Ota heidät mukaan".
He kaikki kiipesivät limusiiniin, mikä ei ollut helppo tehtävä, vaikka auto olikin iso. Matkan aikana toinen mies sanoi, "Herra, Te olette hyvin ystävällinen, kun otatte meidät mukaanne".
Rikas mies vastasi, "Ei kun nyt te ette ymmärtänyt, sillä kotonani oleva ruoho ulottuu nilkkoihin asti".


Eräänä päivänä kotitaloustunnilla opettaja Virtanen jakoi suurta salaisuuttaan valmistaa täydellinen kastike. Kun hän käski oppilaat liesien äärelle tehtävien pariin, hän sanoi, "Älkää unohtako käyttää nimenomaan puista kauhaa".

Oppilastyttö hämmensi kastiketta ja tarkasteli aineksia, joita oli puisen kauhan takana. Hän päätteli, että sen täytyy jotenkin liittyä kuumentamiseen. Hän meni Rouva Virtasen luokse testaamaan teoriaansa ja kysyi, "Anteeksi, mutta miksi juuri puinen kauha?"

Opettaja vastasi, "Koska jos minun pitää kuunnella, kun te kaikki hakkaatte metallisia kauhoja kattilan kylkeen, niin minä tulen hulluksi".


Nuori leijonanpentu ajoi puun ympäri takaa metsäjää. Kun he olivat kiertäneet puun suunnilleen 10 kertaa, äitileijona sanoi, "Poika! Kuinka monta kertaa minä olen sanonut, ettei ruoan kanssa saa leikkiä?"


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi