Joulukinkku

Nuori pari meni naimisiin ja kun vaimo valmistautui kypsyttämään uunissa ensimmäisen Joulukinkkunsa, hän varovasti leikkasi molemmista päistä palasen, ennenkuin laittoi sen uunipellille. Hänen miehensä katseli toimitusta ja kysyi vaimoltaan, että miksi hän niin teki, vaimo vastasi, "En minä tiedä. Minä teen niin vain sen takia, kun äiti teki aina niin, mutta voinhan kysyä häneltä, että miksi hän teki niin".

Vaimo soitti äidilleen, joka vastasi, "Minä näin aina isoäitisi tekevän niin, joten siksi minä tein sillä tavalla".

He päättivät tarkistaa asiaa enemmän, joten nuori vaimo soitti isoäidilleen, joka selitti, "Minä tein sen sillä tavalla sen takia, että se sopi minun pannuuni".


Suomessa asuva englantilainen tiedemies sai yllätyksekseen selville, että hän on laktoosi intolerantikko. Illallisella hän kertoi tyttärille huonolla suomella, kuinka hän on saanut selville, että hänellä on laktoosi intoleranssi ja yritti selittää asiaa sekä suomeksi että osittain englanniksi.

Parin kuukauden päästä perhe lähti lomalle englantiin ja he yöpyivät eräässä hotellissa ja menivät aamulla aamiaiselle. Paikka oli kiireinen ja palvelu oli sen mukaista. Kun he viimein saivat aamiaisensa, nuorin tyttö katsoi isäpuolen omelettia ja mustunutta paahtoleipää (toast) ja selitti kovalla äänellä tarjoilijalle englanniksi, "My Daddy can't eat that toast, he is black toast intolerant".


Mies oli todella nälkäinen mennessään teksasilaiseen ruokapaikkaan ensi kertaa. Hän sanoi tarjoilijalle: "Minä olen niin nälkäinen, että voisin syödä hevosen".

Tarjoilija hymyili ja ojentaessaan menua, hän sanoi "No, sittenpähän olet ainakin tullut oikeaan paikkaan".


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi