Aamiaista tehokkaasti

Tehokkuusasiantuntija lopetteli luentoaan mainiten varoittavan sanan. "Näitä tekniikkoja ei sitten kannata missään tapauksessa kokeilla kotona".

"Miksi ei?" kysyi joku yleisön joukosta.

"Minä kerran katselin, kuinka vaimoni vuosia teki rutiininomaisesti aamiaista", asiantuntija selitti. "Hän käveli hyvin paljon jääkaapin, pöydän ja hellan sekä kaapin väliä kantaen aina yhtä tavaraa kerrallaan. Eräänä päivänä minä sanoin hänelle, 'Kultaseni, miksi sinä et kanna useampaa tavaraa kerralla?'"

"Säästikö se aikaa?" mies yleisöstä kysyi.

"Itse asiassa kyllä", vastasi asiantuntija. "Kun aikaisemmin vaimoni käytti aamiaisen tekemiseen 20 minuuttia, niin nykyään minä teen sen 7 minuutissa".


Mies lensi kotiin bisnesmatkaltaan ja odotti koneessa ateriaansa. Kun lentoemo tuli hänen penkkinsä luokse, oli kärryssä enää vain yksi ainoa ateria. Kaikesta huolimatta lentoemo kysyi rutiininomaisesti, "Kyljys, vaiko kanaa?"

Mies tuijotti ateriaa hetken aikaa ja vastasi, "Okei, minä luovutan. Kumpaa se on?"


Asiakas käveli ravintolaan ja huomasi suuren kyltin seinällä: "SAAT 500 EUROA, JOS EPÄONNISTUMME TILAUKSESSASI!"

Kun tarjoilija saapui, asiakas tilasi, "Elefantin kiveksiä ruisleivällä".

Tarjoilija kirjoitti tilauksen rauhallisesti muistiin ja käveli keittiöön, missä helvetti pääsi irti. Ravintolan omistaja tuli raivoissaan keittiöstä ja suuntasi suoraan äskeisen asiakkaan pöytään, latoi pöytään viisi 100 euron seteliä ja sanoi, "Sinä sait minut tällä kertaa, mutta minä sanon sen sinulle, että oli kyllä ensimmäinen kerta kymmeneen vuoteen, kun meillä on ruisleipä loppu".


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi