Auton ovet lukkoon

Kaupunkilainen meni muutamaksi päiväksi maalle tapaamaan ystäväänsä. Kaupunkilainen oli hämmästynyt, ettei kukaan koskaan lukinnut yhtään mitään, mutta sitten eräänä päivänä he ajoivat pieneen kaupunkiin. Kaupunkilainen huomasi hänen ystävänsä lukitsevan auton ovet. Kaupunkilainen kysyi syytä siihen, jolloin ystävä vastasi, että jos hän ei lukitsisi auton ovia, niin palatessa se olisi täynnä omenia.


Miehellä oli ongelmia saada naapuriaan pitämään kanojaan aitansa sisällä. Naapuri vain sanoi, että kanat olivat luojan luomia ja siksi niillä oli oikeus kulkea missä halusivat.

Miehellä ei olllut kovinkaan onnea yrittäessään pitää kanoja poissa kukkapenkistä ja hän yritti kaikkensa. Parin viikon päästä vieraileva ystävä huomasi, että kukkapenkki oli loistavan näköinen. Kukat olivat alkaneet kukkia. Niinpä ystävä kysyi isännältään, "Kuinka saat naapurisi pitämään kanansa omalla pihallaan?"

"Eräänä iltana löysin puoli tusinaa munia kukkapuskastani ja seuraavana päivänä annoin naapurin nähdä, kuinka keräsin ne pois. Ei ole kanat vaivanneet sen jälkeen".


"Herra Virtanen, Teidän täytyy tästä lähtien juoda joka aamu kuumaa vettä", lääkäri määräsi. "Ymmärsittekö? Kuumaa vettä. Teidän iässänne oleva mies saattaa tarvita apua aamiaisen suhteen".

"Totta kai, herra tohtori. Kyllä minä ymmärrän. Se on hyvin helppoa. Minä olen nauttinut sitä jo kohta kolmekymmentä vuotta. Minun vaimoni vain kutsuu sitä kahviksi".


Kolme blondia oli juuri ostanut Pepsin, jossa piti olla vain yksi kalori ja he olivat hyvin halukkaita maistamaan ensimmäistä kertaa. Niinpä ensimmäinen blondi avasi purkin ja toinen kaatoi kolmeen lasiin.

Kolmas blondi silmäili laseja epäluuloisesti ja sanoi, "Missäköhän lasissa se kalori oikein on?"


[Etusivu]  [Reseptit]   [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]  

frank (at) dlc.fi