Ruoka-aika

Blondi oli lomamatkalla New Yorkissa ja hotellin ravintolan tiskillä oli kyltti, jossa kerrottiin: Aamiainen 6-10; Lounas 11-15; Illallinen 16-11.

Blondi katsoi kylttiä ja sanoi, "Kuinka ihmeessä me ehdimme näkemään mitään, kun meillä menee kaikki aika syödessä, eikä meille jää aikaa mihinkään muuhun".


Ruotsalainen ja suomalainen asuivat naapureina ja eräänä päivänä ruotsalainen meni käymään suomalaisen luona ja halusi tietää, että miksi suomalaiset ovat niin viisaita.

"Me syömme niin paljon kalaa", selitti suomalainen.

"Voisinko minäkin saada vähäsen?"

"Sopii, mutta se maksaa sinulle 100 euroa palaselta".

"Jos se tekee minusta yhtään viisaamman, niin tahdon kokeilla", sanoi ruotsalainen.

Ruotsalainen maksoi ja söi palasen ja sanoi suomalaiselle, "Tiedätkös, että se 100 euroa on niin paljon rahaa ihan tavallisesta kalasta. En todellakaan usko, että minun kannattaisi maksaa niin suurta summaa".

"No, näetkös. Sehän toimii jo..."


Verotarkastaja oli tekemässä tarkastusta pieneen ravintolaan. Verotarkastaja oli laskenut, että yrityksellä oli 100.000 euron tuotto vuodessa.

"Miksi ihmeessä te ette jätä minua rauhaan?" sanoi ravintolan omistaja. "Työskentelen kuin hevonen, kaikki perheestä auttaa minua, paikka on kiinni vain kolmena päivänä vuodessa ja te tahdotte tietää, että kuinka minä olen ansainnut 100.000 euroa?"

"Kyse ei ole teidän tulonne, jotka meitä vaivaavat", sanoi verotarkastaja. "Meitä ihmetyttää nämä teidän verovähennyksenne. Olette vaimonne kanssa vähentänyt verotuksessa 6 matkaa Hawaijille".

"Ai, sekö? Minä unohdin aivan vallan kertoa, että meillä on myös kotiintoimitus".


[Etusivu]  [Arvostelut]  [Halpaa Tallinnassa]  [Vitsit]  [Niksit]  [Ilmaista ruokaa]  [Linkit]